Adnan Oktar'ın Kızı

2 kızı Adnan Oktarın elinde olan anneden çarpıcı açıklama. ın kedicikleri ve Adnan Oktarın örgüt şeması.


Itirafci Kedicik Adnan Oktar Kiminle Isterse Onunla Olurdu Her Turlu Pis Seyi Yapiyordu

Baba Erdoğan iddianameye yansıyan ifadesinde çarpıcı noktalar dikkat çekti.

Adnan oktar'ın kızı. İşte Adnan Oktarın Olay Kediciği. Kızı Ebru 20 yıldır Adnan Oktarın elinde olan anne Türkan Akyüzalp konuştu. Adnan Oktarın sarışın ve slikonlu kızları görenleri şaşkına çeviriyor.

Emekli generalin kızı da Adnan Oktarın tuzağına düşmüş. Tutuklu Adnan Oktarın suç örgütüyle ilgili iddianamenin detayları çıkmaya devam ediyor. Adnan Oktar Organize Suç Örgütüne yönelik davada adli kontrol şartıyla tahliye edilen Ayşe ve Nilüfer Koç kardeşlerin annesi Berrin Koç kızlarının Anne seninle gelmeyeceğiz arkadaşlarla gideceğiz demesiyle yıkıldı.

Adnan Oktar Suç Örgütünün ağına düşen isimlerden birinin de eski Hava Kuvvetleri İstihbarat Başkanı Tümgeneral Mehmet Yılmaz Erdoğanın kızı Server Görkem Erdoğan olduğu ortaya çıktı. Erdoğanın kızı Görkem Erdoğan. Adnan Hoca lakabıyla ün salan Adnan Oktarın ekran güzellerinden Ceylan Özbudak Peygamberimiz makyajı tavsiye etmiştir deyince alay konusu oldu.

Yalancı Kemalistin kızı Adnan Oktarcı çıktı. Eski Hava Kuvvetleri İstihbarat Başkanı Tümgeneral Mehmet Yılmaz Erdoğanın Adnan Oktar Suç Örgütünün mağduru olduğu ortaya çıktı. Oktar örgütünün eline düşen kızını kurtarmak isteyen ailelerin yolu FETÖden aranan savcılar.

İki kardeşin de Bacılar. Babası General Kendisi Londrada Okumuş. Adnan Oktar grubuna 17 yaşında giren ve 16 yıl kaldıktan sonra kaçan 34 yaşındaki GS.

2 kızı Adnan Oktarın elinde olan anneden çarpıcı açıklama. Kızı Server Görkem Erdoğan Adnan Oktar Suç Örgütü operasyonunda tutuklanan emekli General Mehmet Yılmaz Erdoğan. 2 kızı Adnan Oktarın elinde olan anneden çarpıcı açıklama.

Evlatlarımı çaldılar 19122019 0755 Adnan Oktar Organize Suç Örgütüne yönelik davada adli kontrol şartıyla tahliye edilen Ayşe ve Nilüfer Koç kardeşlerin annesi Berrin Koç kızlarının Anne seninle gelmeyeceğiz arkadaşlarla gideceğiz demesiyle yıkıldı. Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar ve örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına. Emekli komutanın iddianameye yansıyan ifadesinde suç örgütüne karşı çaresizliği.

Erdoğanın kızı Görkem Erdoğan Adnan Oktar suç örgütü üyeliği suçlamasıyla cezaevinde. Emekli Tümgeneral Mehmet Yılmaz Erdoğan kızı Server Görkem Erdoğanın nasıl bu bataklığa saplandığını bir bir anlattı. Adnan Oktar Organize Suç Örgütüne yönelik davada adli kontrol şartıyla tahliye edilen Ayşe ve.

Kızımız elimizden kayıp gidiyordu ama bir şey yapamıyorduk. Adnan Oktar suç örgütüne yönelik devam eden davanın iddianamesine ilginç ifadeler yansıdı. Adlı müştekinin emniyetteki ifadelerinde şok iddialar yer aldı.

Son olarak Erdoğan CHPli bir isimle CHP Genel Başkanlığı için görüştü yalanını ortaya atan yalan duayeni Sözcü yazarı Rahmi Turanın Adnan Oktar suç örgütüyle alacak-verecek ilişkisine karıştığı ortaya çıktı. Sarıyer eski Belediye Başkanı CHPli İhsan Yalçının kızı ve oğlunun Adnan Oktar Suç Örgütü üyeliği kapsamında cezalandırılmaları istendi. GS Oktarın yüzlerce kızı.

5 hours agoAdnan Oktarın Yeni Hali Görenleri Şaşırttı Hakkında suç örgütü kurmak yönetmek ve cinsel saldırı suçlamalarından bin 75 yıl hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktarın kaldığı cezaevinde imaj değiştirdiği ortaya çıktı. Eski Hava Kuvvetleri İstihbarat Başkanı emekli Tümgeneral Mehmet Yılmaz Erdoğanın da Adnan Oktar suç örgütünün mağduru olduğu ortaya çıktı. 0918 Adnan Oktar suç örgütüne yönelik operasyonda tutuklanan kadının babası emekli General MYE Kızımız elimizden kayıp gidiyordu ama bir şey yapamıyorduk dedi.

Emekli generalin kızı da Adnan Oktarın tuzağına düşmüş 14 Ağustos 2019 Çarşamba Saat. Eski Hava Kuvvetleri İstihbarat Başkanı Tümgeneral Mehmet Yılmaz Erdoğanın Adnan Oktar. Emekli Tümgeneralın kızı Server.

Adnan Oktarın sarışın ve slikonlu kızları görenleri şaşkına çeviriyor.


Kayip Kizlarini Adnan Oktar In Yaninda Gormustu Operasyonu Duyunca Son Dakika Guncel Haberler


Kizlarinin Adnan Oktar Tarafindan Alikonuldugunu Iddia Eden Baba Cok Mutluyum 11 07 2018 Sputnik Turkiye


Adnan Oktar In Adamlari Liseli Kizlari Boyle Tuzaga Dusuruyormus Son Dakika Haberleri


2 Kizi Adnan Oktar In Elinde Olan Anneden Carpici Aciklama Evlatlarimi Caldilar Haberler


Uzun Zamandir Aradigi Iki Kizi Adnan Oktar In Kedicigi Cikti Adnan Oktar Haber


Adnan Oktar In Ogrenci Tuzagi Bakin Kizlari Nasil Agina Dusurmus Internet Haber


Son Dakika Adnan Oktar Grubuna 17 Yasinda Giren Kadindan Sok Ifadeler Kizlari Cariye Olarak Gundem Haberleri


Emekli Generalin Kizi Da Adnan Oktar In Tuzagina Dusmus Son Dakika Turkiye Haberleri Ntv Haber


Emekli Generalin Kizi Da Adnan Oktar In Tuzagina Dustu Saclari Kazinmis Vaziyette Gorduk Gunun Haberleri


Kizi Adnan Oktar In Elinde Olan Anne Kizimi Kurtarmasi Icin Zekeriya Oz E Gittim Ifademi Bile Almadi Son Dakika Flas Haberler


Kayip Kiz Kardesler Adnan Oktar In Kedicikleri Cikti Youtube


Adnan Oktar In Kizlarini Yakindan Taniyalim Magazin Odatv


Emekli Generalin Kizi Da Adnan Oktar In Tuzagina Dustu Saclari Kazinmis Vaziyette Gorduk Son Dakika Haber


Haberler Kizi Adnan Oktar In Elinde Olan Anne Zekeriya Oz E Gittim Ifademi Bile Almadi Guncel Haberler Milliyet


Emekli Generalin Kizi Da Adnan Oktar In Tuzagina Dusmus


Gizli Tanik Kedicik Adnan Oktar In Genc Kizlari Etkilemek Icin Hayvanlarla Konustugunu Soyledi Son Dakika Magazin


Adnan Oktar Davasinda Turnike Sistemi Itirafi Igrenc Detaylari Anlatti Son Dakika Guncel Haberler


Adnan Oktar Genc Kizlari Agina Boyle Dusuruyordu Takvim


Adnan Oktar Genc Kizlari Tuzagina Boyle Dusuruyordu Iste Sok Ses Kaydi Youtube

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here