Dobrev Márki Zay

Mert az összefogás nyert Hódmezővásárhelyen nem Márki-Zay Péter egymaga. Az eddigi eredmények elemzésére kértük Mráz Ágoston Sámuelt a Nézőpont Intézet vezetőjét valamint Pulai Andrást a Publicus Intézet ügyvezetőjét.


X71jkmi0mmtxsm

Jó nem vonom kétségbe.

Dobrev márki zay. Ezek a célok egyértelműen Dobrev Klára törekvéseivel harmonizálnak. És ez az ellenzéki összefogás fog győzni 2022-ben is nem Márki-Zay Péter vagy Dobrev Klára. Márki-Zay lenne a jobbkezem de lenne balkezem is akár Dobrev Klára 2021.

Márki-Zay pár napja mondta el számára kiemelt programpont az euró mielőbbi bevezetése és az alaptörvény közjogi értelemben vett érvénytelenségének kimondása. 2053 Kitalálunk valamit mondta a főpolgármester arra a kérdésre hogy mi van akkor ha az OEVB nem engedi hogy Márki-Zay Péterrel együtt szerepeljen a szavazólapon. A politikus azzal kezdte hogy az első fordulóban nagyon tisztességes versenyt láthattunk és bár volt odamondogatás nem lépték át.

Dobrev Klára Karácsony Gergely Márki-Zay Péter Jakab Péter és Fekete-Győr András 50 választókerület szavazatszámlálása után ez a miniszterelnök-jelöltek sorrendje az ellenzéki előválasztáson. Dobrev Klára keddi sajtótájékoztatóján reagált a közte és második fordulós miniszterelnök-jelölti riválisa Márki-Zay Péter között kialakult feszült helyzetre. Ha Dobrev Klára lennék és hatalomra szeretnék jutni biztos Márki-Zay Péterre szavaznék - vélekedik a Facebook-oldalán közzétett írásában.

Ungváry Krisztián Facebook-posztban vezette le hogy a jobboldali szavazókat Dobrev Klárával aligha fogja tudni megszólítani az ellenzék. Az összefogás nyert Budapesten is nem Karácsony Gergely önmagában.


8kethp86askcom


Ygk7ks7l0llsgm


Lshkoon7pekagm


Oriasi Fordulatot Mert A Median Dobrev Vezet Marki Zay A Masodik Karacsony Rendesen Lemaradt Mandiner


Ywzh9bqt4bj8sm


X1tyanrpujfuym


Qpzi Ysy809csm


N0tg Jmnqjqjom


Sxw912q Yt Usm


Gpgokwsp6ccngm


Pm5dngse0 Drim


Ypzp0o Jq9agfm


Fsgxjahfhqazkm


Zgf8zwmlu06jjm


N4kkeq7iyxzrlm


Nntknosnpyuh6m


At Home Dobrev Marki Zay And Christmas Never Thought About How Their Alliance Would Work


Uxshkm Hecdarm


Zmf Ndo Gn Bkm

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here